Standpunt Voetbalshirtsforum

Hier vind je alles over het Voetbalshirtsforum

Moderator: Erwin Kleijzen

Gesloten
Gebruikersavatar
Marc van Zuylen
Beheerder
Berichten: 356
Lid geworden op: vr 02 jan 2009, 22:57
Geboortedatum: 25 dec 1965
Locatie: Zeeland (N.Br.)
Contacteer:

za 03 jan 2009, 11:52

De moderators van het voetbalshirtsforum willen hierbij al hun leden meedelen dat het forum een uitermate geschikte plaats kan zijn voor het VOORAF inwinnen van informatie omtrent de authenticiteit van voetbalshirts welke via diverse kanalen aangeboden kunnen worden. Hetzelfde geldt voor informatie omtrent verkopers of kopers.

Bespaar jezelf veel ellende door hier vooraf informatie in te winnen op het moment dat je (veel) geld wil gaan uitgeven voor de aankoop van een of meerdere voetbalshirts, of door het inwinnen van informatie omtrent eventuele verkopers of kopers. Wel moet duidelijk zijn dat wij alleen berichten tolereren welke zodanig zijn dat ze geplaatst kunnen worden binnen de grenzen van de standaard normen en waarden.

Verder is het alleen toegestaan om namen te gebruiken welke ook door verkopers/kopers gebruikt worden. Het plaatsen van privacy-gegevens zonder toestemming van betrokkenen is natuurlijk niet toegestaan.

Aangezien problemen vaak ontstaan tussen twee individuele partijen kunnen en willen de moderators van dit forum geen stelling kiezen in probleem-transacties tussen die beide partijen.

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om vooraf eenieder te voorzien van informatie welke bij ons bekend is.

Met vriendelijke groet,
Moderators Voetbalshirtsforum

Gesloten
  • Informatie
  • Wie is er online

    Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast