Welkom

Hier vind je alles over het Voetbalshirtsforum

Moderator: Erwin Kleijzen

Gesloten
Gebruikersavatar
Marc van Zuylen
Beheerder
Berichten: 356
Lid geworden op: vr 02 jan 2009, 22:57
Geboortedatum: 25 dec 1965
Locatie: Zeeland (N.Br.)
Contacteer:

zo 04 jan 2009, 17:24

Welkom op ons nieuwe forum.

Natuurlijk is dit forum niet echt nieuw, want het Voetbalshirtsforum bestaat al sinds 12 maart 2005 en inmiddels zijn er bijna 20.000 berichten op dit forum geplaatst. En dat (bijna) allemaal over voetbalshirts.

Destijds is het forum opgezet om kennis te delen onder enkele verzamelaars van voetbalshirts binnen Nederland en België. Dat hier behoeft aan was bleek wel uit het feit dat het aantal leden van dit forum snel toenam en dat een groot deel van deze leden dagelijks te vinden was op dit forum. Kennis omtrent voetbalshirts werd gedeeld en informatie over de kenmerken van de 'echte' voetbalshirts werd genoteerd en door andere leden opgenomen.

Verder werd gewaarschuwd voor dubieuze verkopers of kopers en leden verkochten of ruilden hun shirts onderling om zo de verzameling groter en completer te maken. Al met al dus een forum wat de moeite waard is.

Helaas werden we eind 2008 geconfronteerd met een crash waardoor een groot gedeelte van de berichten was verdwenen en niet meer terug gehaald kon worden. Een verlies van een heleboel nuttige informatie. Omdat we tot die tijd het forum hadden ondergebracht bij een gratis provider hadden we ook niet veel mogelijkheden om 'eisen' te stellen. En we hadden ook geen mogelijkheid om al die informatie te back-uppen.

Met de verhuizing van het 'oude' forum naar dit 'nieuwe' forum hebben we die mogelijkheid wel. Vandaar deze verhuizing. Want de kennis die op dit forum gedeeld wordt is te waardevol om verloren te raken. Zo denken wij er over, en we hebben gemerkt dat onze leden hier ook zo over denken.

Daarom, welkom op dit nieuwe forum.

Moderators Voetbalshirtsforum

Gesloten
  • Informatie
  • Wie is er online

    Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast