Pagina 1 van 1

Onze huisregels

Geplaatst: za 03 jan 2009, 12:10
door Marc van Zuylen
Bij ons forum gelden dezelfde regels als in het "echte" leven

*

Het is vervelend om "regels" te maken en het is vervelend om "regels" te hebben. Toch hebben we gemeend om het te moeten doen, ter bescherming van ons allemaal. Iedereen kan tenslotte lid worden van dit forum en voor het geval iemand zich zou misdragen is het goed om "regels" te hebben waar je op kunt teruggrijpen en aan de hand van die "regels" actie kunt ondernemen.
Graag je begrip hiervoor.

*

Wees je ervan bewust dat iedereen je berichten kan lezen. Geef geen persoonlijke informatie, zoals je adres, telefoonnummer, e-mail adres, enz. in je berichten. Wil je dergelijke informatie uitwisselen met andere leden, doe dit dan bijv. via een privébericht.

*

Post je bericht in de categorie waar het hoort en blijf bij dit onderwerp. Post een nieuw bericht voor ieder ander onderwerp. Elk onderdeel heeft zo zijn eigen regels. Zorg er voor dat je deze regels eerst leest voordat je gaat posten.

*

Het maken van reclame voor commerciële doeleinden, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan binnen dit forum. Uitzondering hierop is natuurlijk het aanbieden van voetbalshirts mits je je aan de regels houdt.

*

Ook is het niet toegestaan om hetzelfde bericht in meerdere categorieën te plaatsen.

*

Het is niet toegestaan voor dezelfde persoon om onder verschillende inlognamen meerdere keren lid te worden van dit forum. Het is ook niet toegestaan om anderen van jouw inlognaam en wachtwoord gebruik te laten maken. Als moderator kunnen we het IP-adres van je zien waardoor misbruik snel zichtbaar is.

*

Het spreekt vanzelf dat leden van dit forum elkaar niet opzettelijk kwetsen, belachelijk maken, enz.

*

Racisme in welke vorm of aard ook wordt niet getolereerd.

*

Grof taalgebruik wordt niet getolereerd.

*

Eén en ander is ten alle tijde ter beoordeling van de moderators van het forum en staat niet open voor discussie.
Een lid wat zich misdraagt zal een waarschuwing ontvangen en het betreffende bericht zal uiteraard worden verwijderd.
Bij herhaling zal het betreffende lid van het forum worden verwijderd.